Vă mulțumim că ați vizitat MPLC România.

Pentru ce ați putea avea nevoie de o licență de interpretare publică?

Ori de câte ori conținutul audiovizual, fie filme sau emisiuni TV pe DVD / Blu-ray, descărcări, streaming, TV, pay TV și video on demand, sunt vizionate în afara casei private, este considerată o “performanță publică” si este necesară o autorizare legală (licență) pentru a evita încălcarea drepturilor de autor.

© Marvel Entertainment Disney 2022

MPLC

MPLC licențiază aceste proiecții publice – dreptul publicului de a vizualiza întregul conținut audiovizual într-o locație publică, cum ar fi comercianții cu amănuntul, sălile de așteptare, zonele de recepție, barurile și restaurantele, autocarele, centrele de activități, școlile, creșele, casele de îngrijire centrele culturale, săli de fitness, unitatile de cazare (hoteluri, moteluri, hosteluri, pensiuni), bibliotecile. etc.

MPLC Umbrella License®

Pentru a facilita respectarea legii drepturilor de autor, MPLC oferă o licență anuală “MPLC Umbrella License®” care permite proiecția nelimitată a tuturor operelor deținute de studiourile din portofoliul MPLC, fără a fi nevoie de raportarea titlurilor, datelor sau orelor de proiectie.

Dacă doriți să vorbiți cu cineva din echipa noastră sau dacă aveți întrebări cu privire la licența de care ați putea avea nevoie, vă rugăm să ne contactați:

Pentru mai multe informații vă rugăm sa luați legătura cu:

Dan Mirică
Sales Manager
Email: danmirica@roimage.ro
Phone: +40722298252